Om oss

Tapet & MalerCompaniet AS (TMC), etablert i 2006 av Fredrik og Susanne Bäckius.

Vi teller i dag 51 ansatte, hvorav 46 gutter og jenter er ute i produksjon på daglig basis.
Vi er siden mange år godkjent opplæringsbedrift og prøver alltid å ha plass for nye lærlinger. De fleste ansatte har gode utdannelser innen faget og solide yrkeserfaringer.
På kontoret driver Susanne og Hege det administrative mens Morten og Tove driver prosjektledelse, alt under styret av daglig leder Fredrik Bäckius.

Vi spesialiserer oss på ut - og innvendig malerarbeid, tapetsering, sprøying, sansparkling samt gulvlegging - nybygg samt renoveringer av mindre arealer.

I begynnelsen av 2016 var vi så heldig å bli sertifisert som Miljøfyrtårn og fortsetter daglig med å prøve å gjøre en forskjell, se klimarapport her: Klimarapport 2022

Sensommeren 2022 ble Tapet & MalerCompaniet AS en del av Håndverksgruppen AS hvilket var veldig spennende. Nye rutiner og prosedyrer ble implementert for å sterke oss både lokalt og sentralt samt for å sikre at både kunder, bedrifter og ansatte blir ivaretatt. 

Vi arbeider for en sterkere posisjon i markedet gjennom samarbeid med #Medbyggerne som leder an for hvitt arbeid.

Du finner oss på VIP-Senteret (Vestfold Interiør og Proffsenter AS) på Hågasletta 2, Sandefjord hvor vi har flere gode samarbeidspartner:

Kom gjerne innom VIP-Senteret AS for mer informasjon.

StartBANK id 139062.

Org. nr: 989 784 668 MVA.

Tapet & MalerCompaniet AS satser på kvalitet i stedet for kvantitet.

Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale!

Følg oss på Facebook 

#Medbyggerne

Fredrik Bäckius

Tlf: 473 75 193